FAI Ltd.

ТЪРГОВСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

COMMERCIAL FURNITURE

FAI Ltd.
 
 
   

„ ФАИ-БГ” ЕООД е производител на търговско обзавеждане с широка гама хладилни, топлинни и неутрални мебели за супермаркети, заведения за бързо хранене, барове, сладкарници, бензиностанции, магазини за хранителни стоки, промишлени стоки, дрехи, обувки, парфюмерии, книжарници, авточасти, строителни материали и аптеки.
Фирмата е основана през 1991г. Разполага със собствена производствена база в западната промишлена зона на гр.Пазарджик, с площ 10 000 кв.м. незастроена и 3000 кв.м. застроена площ.


Фирмата разполага с цехове за производство и монтаж на хладилни, топлинни и неутрални витрини, цех за производство на метални изделия, цех за производство на ламинатни мебели, цех за производство на мебели с алуминиеви профили, инсталации за прахово полиестерно покритие, собствени инструменти за щанцоване и изтегляне на метални, алуминиеви и ПВЦ детайли, които намират приложение в търговското обзавеждане, за оформяне дизайна на витрини, стелажи, маси, барове, павилиони.


Екип от високо квалифицирани специалисти се грижат за комплексното обслужване на клиента, от проекта(3D проекти) на вашия магазин до доставката, монтажа и сервиза на готовото обзавеждане. Пълният контрол на всички етапи от производството гарантира най-доброто качество на крайното изделие.


Фирмата има утвърден имидж на Българския пазар като коректен партньор, изграждащ трайни взаимоотношения със своите клиенти, защото нашите цели винаги са били, да няма клиенти разочаровани от съвместната ни дейност.
Централен офис: гр. Пазарджик
ул.: Райко Алексиев 14А
тел.: 034 / 45 50 61
Секретар: 0899 / 11 99 20
Консултант: 0899 / 11 99 19
Email: office@fai.bg
Web: www.fai.bg
факс: 034 / 45 50 81